Pam Service Invest Ag

Activam pe piata transporturilor de marfuri inca din anul 2010 cu parc propriu de masini si casa de expeditii .

icons

20 camioane cu prelata

Realizam transporturi rutiere de marfa, garantand livrare prompta pentru orice tip de marfa.

icons

Megatrailere

In functie de solicitarea dvs, va stam la dispozitie cu solutii personalizate de transport, care va fi realizat in conditii de siguranta deplina

icons

Cu sarcina utila 20-24 tone si inaltime de pana la 3 metri

Va punem la dispozitie flota auto, cunostinte si expertiza necesare pentru marfuri ce depasesc standardele de dimensiune si greutate.

icons

+ departament de expediții cu coordonatori de transport

Astfel va puteti baza pe echipa noastra, care pot comunica cu clienții dvs. externi în limba lor .

Misiunea Noastra

Peste 10 ani de excelenta in transport

offer-image
offer-image

Misiunea echipei noastre este sa contribuim in permanenta la succesul afacerii dumneavoastra. Experienta noastra in domeniul transportului de marfa este de necontestat, fie ca vorbim de calitatea serviciilor pe care le oferim sau de logistica bine pusa la punct. Vrem si putem sa va oferim parteneriate de incredere.

Despre Noi

Companie de transport intern din Pitesti cu experiență în domeniul transporturilor încă din anul 2010 . dispune de interlocutori responsabili care, datorita pregatirii si experientei acumulate, va pot da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau a aplica o strategie de transport in tara.
Firma noastra este specializata in transportul rutier de marfa, bazandu-se pe o retea extinsa de colaboratori interni si internationali. Traficul este coordonat de profesionisti care analizeaza solicitarile si ofera solutii personalizate pentru fiecare client in parte.


Atat ca transportator, cat si ca expeditor, va asiguram de cea mai buna satisfacere a cerintelor dvs., necesitatile si exigentele clientilor fiind prioritatea noastra.
Firma noastra are o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai, gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport.


PAM SERVICE INVEST AG SRL va ofera transporturi in ambele sensuri pe urmatoarele relatii:

Servicii About Ic
deliveries-icon

Deliveries Done

deliveries-icon

Deliveries Done

deliveries-icon

Deliveries Done

deliveries-icon

Deliveries Done

De ce echipa noastra?

Operam intr-o piata competitive, astfel pentru a ne putea diferentia, ne-am propus sa oferim servicii personalizate, in conditii de siguranta, respectand termenele agreate intocmai. Firma noastra are o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai,gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport.

icons

Parc propriu auto

Dispunem de parc propriu de masini cu asigurare CMR / GLOBALA de 1,5 milioane EURO. Astfel putem garanta ca fiecare comanda va fi finalizata in termenul de timp stabilit, si in conditii de siguranta.

icons

Departamente de expeditii.

Dorim ca parteneriatul nostru sa se desfasoare cat mai facil, astfel am format un departament de expeditii cu coordonatori de transport, care pot comunica cu clientii dvs. externi in limba lor.

icons

Asistenta 24/7

Echipa noastra datorita pregatirii si experientei acumulate, va poate da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau pentru a clarifica orice nelamurire.