Serviciile Pam Service

Firma noastra este specializata in transportul rutier de marfa, bazandu-se pe o retea extinsa de colaboratori interni si internationali.

offer-image
icons

Companie de transport intern din Pitesti cu experienta in domeniul transporturilor inca din anul 2010, dispune de interlocutori responsabili care, datorita pregatirii si experientei acumulate, va pot da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau a aplica o strategie de transport in tara.

icons

Traficul este coordonat de profesionisti care analizeaza solicitarile si ofera solutii personalizate pentru fiecare client in parte. De altfel, avem si un departament de expeditii cu coordonatori de transport care pot comunica cu clienti dvs. externi in limba lor.

icons

Atat ca transportator, cat si ca expeditor, va asiguram de cea mai buna satisfacere a cerintelor dvs., necesitatile si exigentele clientilor fiind prioritatea noastra. Firma noastra are o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai, gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport.

icons

Dispunem de parc propriu de masini cu asigurare CMR/GLOBALA de 1,5 milioane euro : 20 de masini cu prelata, megatrailere, masini cu sarcina utila 20-24 tone si inaltime de pana la 3 metri.

Principalele rute Pam Service

Ne dorim sa oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate, solutii personalizate adaptate la nevoile clientului, in dorinta de a conecta oameni, locatii si informatii. In acest sens, investim atat in dezvoltarea personala a angajatilor, in crearea unui mediu de lucru placut si motivant, cat si in infrastructura IT si camioane de ultima generatie.

Contact
PAM SERVICE INVEST AG SRL va ofera transporturi in ambele sensuri pe urmatoarele relatii
PITESTI- TIMISOARA / TIMISOARA – PITESTI
PITESTI – ARAD / ARAD –PITESTI
PITESTI – CONSTANTA / CONSTANTA – PITESTI
BUCURESTI – BACAU / BACAU – BUCURESTI
BUCURESTI – ORADEA / ORADEA – BUCURESTI
quote ic

Solicita Oferta

Veti fi contactat, in cel mai scurt timp, de unul dintre operatorii Pam Service.